Helgen har bjudit på strålande sol, flera plusgrader och takdropp! Åh härliga vår!! Detta har resulterat i alldeles för lite plugg, men istället mycket utetid. Lördagen bjöd på en härlig skidtur med klassiska & Nittris, därefter spenderades större delen av den fortsatta dagen hos älskade mormor, jättemys!

Knatade ner till grannen i morse för att gulla lite med hennes dalmatinervalp, Solo. Som vuxit och blivit dubbelt så stor sedan sist, så fruktansvärt söt, men jag måste erkänna, att jag inte saknar valptänderna, eller det ständiga vaktandet…  ; ) 

Annars har dagen innehållit hundträning, först med Örnnästarna, därefter fortsatte vi in till stan för att spåra & träna lite mer lydnad med Ulrika, där tre timmar flög iväg snabbt, galet, men träna hund är så kul!! Längtar tills skogarna börjar bli snöfria, samtidigt som jag älskar vintern, men längtar efter att kunna lägga annat än hårda spår. : ) 

Tog tåget tillbaka till  umeå på eftermiddagen, hann bara att gå några steg med riktigt mot lägenheten innan Mimmi ringde, och erbjöd en tekväll, så vi vände på klackarna och traskade dit istället, där vi har spenderat kvällen. Jag & Nittra fick även promenadsällskap hem av Mimsan, & vi passade även på att gå och sno med oss Anderas stövarvalp, Bosse, så söt! 

Klockan börjar bli mycket, så det är dags att krypa ner i sängen där Nittra redan ligger, så vi orkar oss upp på en morgonrunda innan skolan. Vad hade man tagit sig till utan hundar minsann? 

ImageImageImage

Annonser