Träning, träning, träning… 

En kopp te och vindruvor, (det sistnämnda i magen redan, en hel förpackning också, vilket resulterar i en ond mage, direkt obra…) & en kort analys av dagens träning. Mycket träning nu, och man känner att det börjar dra ihop sig till tävling… 

För idag när framförgående inte riktigt ville sitta som det ska, blir man istället inte taggad att få till momentet, utan lite svettig och vill bara att allt ska fungera PRONTO. Tävlingssýndromet kallas det. Men som Ulrika nyss sa, än är det inte söndag. 

OCH en himlans tur är det, för på tisdag råder det tenta. Så det är skönt med några dagar dit. Vilket innebär att sista slurpen av teét är drucket och härnäst väntar det att läsa lite om faunistik. Vilket kanske inte är det mest betungande vi har läst om under denna utbildning, men som i vilket fall som helst måste tas tid att göra. 

Imorgon har vi sovmorgon, (helt galet att man tycker att man har världens längsta sovmorgon när man börjar halv tio..) Men vi ska ses på skolan en timme tidigare och innan det ska Nittra få gå ett spår & lydnadsträna. Så ja, tidseffektivitet heter det. Sova kan man göra någon annan dag. 

& ni, det är så himla mysigt att komma ut på en klubb och det är full rörelse där, sedan att det snart är tävling kanske har sin bidragande orsak… ; ) Men jag är säker på att jag & Nittris kommer trivas gode bra på Umeås brukshundsklubb! 

Nejmen, plugga var det ja!

Annonser