Det känns som dagarna bara flyger iväg, samtidigt som det känns som det var hur länge sedan som helst vi befann oss i Halland. Faktum är att det bara är tre veckor sedan vi befann oss där, vilket innebär knappa tre veckor kvar av resan!

I helgen hade vi långledigt, vi passade därför på att besöka Malmö för att se vad den staden hade att bjuda på. Checkade in på hotell, och levde lyxigt ett par dagar med ett gäng fina klassare. Danmark, Köpenhamn hann vi minsann också med, precis som många andra turister gjorde… Missade att det var slagerfestivalen precis den dagen när vi planerade vår trip!

Annars då? Man kan ju tycka att det kan vara lite knepigt att bo så här på varandra så länge. Men faktiskt så går det hur fint som helst, kan ju bero på att jag har sååå fina klassisar, såklart! Däremot den som jag längtar hem till mest är schäfern, finafina schäfern! & vanliga vardagslivet lite!

Visst är det världens lyx att få göra såna här resor, få uppleva så mycket som vi får göra, och se så många fina platser. Men man kan ju inte sticka under stolen med att man börjar längta lite smått att få komma hem till vardagen, komma in i vanliga tempolivet, börja jobba & få en sommar i Norrland. Även om vi har det fantastiskt fint här nere också! Men faktiskt så har vi ju ett par veckor kvar att uppleva & hinna äventyra lite till…

Världens bästa Nittran!

20140511-222415.jpg