Det är nästan så att det är omöjligt att veta vart jag ska börja med mitt skrivande. För SÅ mycket har hunnit hänt sedan den 20 maj, då vi för övrigt befann oss i Smålands djupa skogar. 

Idag, 1,5 vecka senare sitter jag hemma vid köksbordet i Själevad, frukosten är intagen efter en sovmorgon & nu ska maten få lägga sig i magen innan jag & min långhåriga tysk ska ge oss ut på milen! 

Efter veckan i Småland åkte vi till vårt sista resmål, Skinnskatteberg. Där fick vi en helg ledigt så jag passade på att besöka en saknad Sofie & hennes aussiegrabbar i Västerås, sist jag var där var hela dryga året sedan. Sinnessjukt, då det kändes som inte alls så länge sedan..! 

Hela veckan innebar exkurisoner i vanlig ordning med främst fokus på patologi & entomologi. På kvällarna har vi passat på att socialiserat oss med skogsmästrarna som håller hus i Skinnskatteberg, brännbollsmatch, (de vann!) & sittning hann vi med under veckans gång, roligheter!

I fredags var det då dags att ta farväl från alla klasskompisar, Skinnskatteberg & andra årets som jägmästarstudent, för att välkomna ett långt sommarlov! Jag hann inte ens packa upp väskorna innan det var dags att tidigt på lördagsmorgon bege sig mot årets upplaga av kennelläger. Spårning, lydnad & mycket hundsurr, samt riktigt roligt att få träffa Örnnästrarna, då det var ett bra tag sedan sist. På kvällen rullade volvon upp på infarten igen, och jag stöp i säng relativt snabbt… Med oss hem fick vi även pris för ”Årets  brukshund 2013” för våran tävlingsinsats i fjol. Jag & Nittran gjorde ju bara en tävling i fjol, med det räckte med uppflytt till högre med fina poäng! & den där hunden, fy vad jag har saknat henne!:)

Kanske det ligger bra i tiden med att börja packa upp all packning från denna sex veckors långa resa, och jag måste erkänna att det känns lite vemodigt på sätt och vis. Om jag skulle dra alla platser vi har besökt, allt vi har fått sett & uppleva skulle jag få lov att sitta och skriva i fleraflera dagar. Vilken möjlighet, och vilka erfarenheter vi har fått under dessa veckor ute i fält, och när man ser tillbaka. –Jäklar vilken bra resa vi har haft!

Kanske kommer lite uppdateringar i efterhand om vad som har hänt, men just nu känner jag att jag har så mycket i huvudet som jag skulle vilja berätta om, men svårt att få ner i ord. En sån här resa, med ett sånt här gäng måste man uppleva för att förstå! 

Ett bildfattigt inlägg, men nu måste jag kicka igång min dag med träning & uppackning. Ikväll vankas jobb på mitt gamla ställe & imorgon börjar jag jobba för Holmenkontoret, DET ska bli så galet spännande!! 

Okej, varning för osammanhängande meningar, nu ska jag kila! 

Annonser