Igår var en typiskt sån där dag när ens känslobägare helt enkelt rann över. För mycket att göra i skolan på så få dagar, människor så nära hjärtat som mår allt annat än fint. Beslut som ska tas, beslut som inte ska tas. Och allt däremellan. Den där känslan att känna sig otillräcklig för ens omgivning. Maktlösheten.

Samtidigt så är det dessa dagar man uppskattar allt man har lite mera, alla relationer man värnar om. Alla starka relationer. Tillsammans är vi ju starka.

Idag är känslan att allt kommer lösa sig, och det kommer det. Tills dess gäller det bara att finnas där för varandra, för relationer är bland det viktigaste vi har. Och det gäller att inte ta något eller någon för givet, för allt i världen.

En deltenta är skriven, som tack gode gud det känns bra med, men det är bara att börja om. En tenta, en redovisning och en inlämning. Sedan om en vecka och två dagar åker klassen till Stockholm och det kommer bli hur trevligt som helst. & då ska vi passa på att suga in all julkänsla vi kan.

Om några timmar ska jag träffa Kristian för träning, snart dags för plugg. Först ska jag bara se dagens avsnitt av julkalendern. Det hör som till att följa den, decemberkänslan!

superthumb

Annonser