Fredagen innehöll femtimmarstenta, därefter hamnade vi i horisontläge i sängen, helt slutkörd efter att ha haft långa skoldagar med plugg och inte varit världens friskaste. Nittra den bästa, ställer som alltid upp som sängvärmare och tyckte det var helt okej med en riktig slappardag trots en vecka i ganska lugnt flow då tentaplugget tagit upp en stor del av tiden.

Tvätta bort det enorma tvättberget som hade bildats och borsta tänderna vid halv nio för att sedan inta sängläge igen med en mysig film och en schäfer att värma sig mot. Och det kändes helt rätt att ha tackat nej till en utekväll.

För vilken pigg människa det var som vaknade upp på lördagsmorgonen, första träningspasset på nästan två veckor med några favoriter och min alla hjärtans dag kunde knappast börjat bättre.

Att det dessutom står en hel bukett tulpaner av mamma & pappa som klär lägenheten så fint, och att det låg en chokladask i brevlådan när jag kom hem efter gårdagens träning eller det där paketet som kom på posten tidigare i veckan men inte fick öppnas först igår, då inser man att man inte behöver någon pojkvän, för att inse hur mycket kärlek man får av sin omgivning.

Kvällen spenderades med mina älsklingar, och tre rätters middag.

Denna söndag inledes med en morgonpromenad för att ge bort en present till en nyfunnen med ack så god vän, det är så roligt att göra så lite men att någon uppskattar det så mycket. Vi morgonstrosade på rätt länge, jag och schäfern, intog morgonlugnet längs sjön och det var bara så himla skönt att känna att man inte behövde skynda iväg till något.

Därefter har dagens spenderas med kusinfirande, jättemycket god mat, släkt och bebismys. Pappa som varit på domarkonferans för vorstehklubben har precis hämtats på flygplatsen och åkt söderut igen. Och det är dags att möta upp en kär vän för kvällspromenad. Dags att ladda upp inför tentavecka 2, men jag känner med denna helg i bagaget så är energiförrådet påfyllt och med en rolig kommande helg i sikte så är det bara att köra på!