Igår värmde solen gott, flera plusgrader ute och jackan behövdes inte under promenaden. Riktigt vårväder, iallafall för en dag. Idag är det regn blandat med snö och hårdblåst. Och en riktig grådag. Iallafall vädermässigt.

Jag & Linnea passade på att börja vår dag med ett cardiopass, snart flyttar ju denna brud så får passa på att träna med henne medan jag har henne kvar på Nydala! Lunch och en långdusch kändes väl uppskattat. Därefter har det varit skrivandes på vår försöksplan men nu är det dags att ge upp det för dagen och istället byta mjukiskläderna mot något finare. Håret och sminket ska fixas. Och om några timmar kommer några fina klasskamrater hit för att sedan gå på festligheter.

Hunden har haft en riktigt vilodag med endast några få promenadsvängar i blåsten, hon har visat hälta på ena frambenet och efter gårdagens kanske lite väl onödigt mycket aktivering får hon vila lite för att förhoppningsvis bli haltfri inom en snar framtid. Dessa små lurvar alltså! Nu ligger hon och myser i soffan och känner lugnet före stormen, lägenheten kommer fyllas med både folk & hundar.

Men det är ju så vi gillar det. 164579_1760747986782_1481536244_31849922_2864970_n

Annonser