Valpen och Schäfern (Chefen!) ligger och sover efter en frostig morgonpromenad. Mamma och resten av hundgänget ligger och sover efter en jobbnatt och jag sitter med min kaffekopp och lyssnar klart på det sista från dagens podcast som inte hann bli klart under promenaden.

Det där med podcast alltså. Kan bara rekommendera att finna sina favoriter och lyssna under promenaderna, så mysigt.

Adventpyntningen har börjats så smått men nu inväntar jag mammas hjälp med resten. Någon fler som älskar juletider än mig? Ja, jag kan tänka mig det. Nu fattas bara snön som inte verkar ha velat komma till Övik men hoppet finns att några snöflingor faller ner till marken och gör omgivningen vit i helgen. Hoppashoppas.

Örnsköldsvik under hela helgen vilket känns mer än välbehövligt. Sömntimmar måste tas igen och bara ta det allmänt lugnt. Det där allmänna lugnet är svårt att få till i Umeå alla gånger.

Julshopping med mormor, mysiga timmar ute med hundarna, leta reda på årets julgran & mys ute i jaktstugan är bara saker jag ska hinna med i helgen. Sedan ska jag försöka spendera så mycket tid som det går framför öppenspisen och bara inte göra något som helst.

Första advent. Och slutspurten börjar infinna sig till flera veckors jullov med mycket roligt framför mig. Nästa helg får jag finbesök från Östersund och helgen efter det vankas Stockholm, hundmässa, hotell, julmarknad och ta igen tid med tre hundtjejer. Vilken månad december kommer bli.

Årets sista.

DSC_1188

Annonser