Om mig

jag3

Denna tjugoettåriga Maja kommer från allra käraste Örnsköldsvik, men flyttade hösten 2012 upp till Umeå och har sedan dess studerat på jägmästarprogrammet, SLU. Här trivs jag som fisken i vattnet, som handen i handsken, ja ni förstår nog… Allt det där med att leva studentlivet till att bo i denna underbara studentstad, med att kunna kalla sig en sann jägmästarstudent. Ett val jag aldrig har ångrat, bättre kunde det knappast bli liksom!

Här tänkte jag dela med mig av det jag kallar livet, en härlig blandning mellan studentlivet, träning, hundar, friluftsliv och allt annat som gör mig lycklig och glad i själen.

Denna blogg kom till för att jag ska ha någonstans att reflektera över mina dagar, skriva om resultat i hundträningen, tävlingen och min egen träning, att kunna hålla mina nära och kära uppdaterade om min vardag, att kunna vara till inspiration för någon men framförallt, som en dagbok till mig själv.

Hunderiet har blivit en stor del av min fritid. Jag har alltid levt med hundar & kommer alltid vilja leva med hundar. Den ovillkorslösa vänskapen man kan få med en hund är obytbar enligt mig. Sedan schäfern kom in i mitt liv börjades det där med tävling på riktigt. Snabbt insåg jag den stora förtjusningen att träffa olika människor inom hundsporterna. Lydnad & bruks är det vi satsar mest på och har höga ambitioner. Om vi kommer dit får vi se, men vi är på väg. Resten får tiden utvisa.

Allt mer tiden går börjar jag få upp ögonen för våra korthåriga tyskars kapacitet, fjälljakten är något som börjar ligga mig varmt om hjärtat. Våren 2014 bestämde jag mig därför för att ta jägarexamen, vilket jag idag har i handen. Därför tror jag att hösten minst sagt kommer bli otrolig spännande, och mamma & pappa kommer få stor konkurrens om Faxa & Sarek… : )

Trevlig läsning!

majasjoquist@hotmail.com

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s